Nyhed

Skinz udgiver debutalbum og ny single!

"Ingen Drama" på gaden i dag den 1. juni

Den 1. juni udgiver Skinz sit debutalbum, ”Ingen Drama”, og sætter derved punktum efter et begivenhedsrigt forløb det sidste halvandet år, hvor han fik sit store gennembrud på den danske musikscene. Med det nye album opsummerer Skinz den rejse, han har været på siden starten af 2017, hvor musikken for alvor begyndte at tage fart. Albummet indeholder samtlige singler udgivet af Skinz siden da, samt fire helt nye sange. Heriblandt den nye single ”Højre Og Venstre” feat. Ericka Jane.

”Højre Og Venstre” vidner om Skinz’ evner til også at bevæge sig inden for pop-genren såvel som den poppede urban-genre, han bedst er kendt for. Singlen er en klassisk pop-duet med et stort melodisk omkvæd og back-and-forth duetsang mellem Skinz og Ericka Jane. Sangen handler om de små hverdagsskænderier, man ind imellem kan have i et parforhold, og er samtidig en kommentar på hvor banalt det kan blive i det store billede, hvis man sætter det i perspektiv med de ting, der virkelig tæller i et forhold. 


Skinz mestrer lyrisk at indkapsle de små situationer og energier, der kan opstå mellem mænd og kvinder – om det så er i parforholdet eller en flirt inde på en natklub. Netop de finurlige tekst-linjer med et glimt i øjet, som de fleste af os kan relatere til, er en af Skinz’ karakteristika. Og noget som danskerne igen og igen vender tilbage til i Skinz’ sange. Udover singlen ”Højre Og Venstre” finder man på debutalbummet også de nye sange ”Ingen Drama”, ”Drikkepenge”, og ”Tale Om”.

Skinz har i løbet af sine 31 år allerede været på en lang rejse. Han blev som lille sendt fra Somalia til Moskva, og har stadig ar efter mødet med en kold verden, hvor man blev set anderledes på. Efter et par år kom han til Danmark, og har siden boet 10-15 forskellige steder bl.a. på et børnehjem. Musikkens verden åbnede sig dels, da storesøsteren spillede en del R&B- navne for ham, især Aaliyah, TLC og Destiny’s Child, og dels da han som 17-årig flyttede hjemmefra og begyndte at dyrke hiphop’en med vennerne, heriblandt Wafande. 

gallery_large


 

Siden Skinz var barn har han rimet løs, og de lyriske evner blev nu levet fuldt ud via musikken, ikke mindst sammen med vennen og produceren, Hennedub, som han har lavet musik sammen med i over 6 år, bl.a. debut-EP’en ”Byen Sover aldrig”, feat. bl.a. Medina, USO og Johnson. Herefter investerede Skinz tid i sig selv som kunstner. Han gik i studiet og fordybede sig i produktionens håndværk og ikke mindst sin forståelse af sig selv som musiker. Denne rejse resulterede i udgivelsen af singlen ”Er Derude” i slutningen af 2016, som satte retningen for Skinz’ nye og velkendte lyd.

2017 blev året hvor Skinz brød igennem og blev et velkendt navn og ansigt i Danmark. Singlen ”Jeg Har En Pige” blev et stort sommerhit, som siden hen er gået platin og fortsat streamer – i skrivende stund har den opnået over 15. mio. streams. Og lige siden da har Danmark nydt godt af Skinz’ ørehængere, som er blevet leveret på stribe, og bl.a. tæller hits som ”I Min Zone” og ”Malibu”, der også i løbet af få måneder blev certificeret guld. 4 guldplader og 1 platinplade er det samlet blevet til for Skinz i løbet af 2017.

Det ene førte hurtigt til det næste, og snart fandt Skinz sig selv stående på scener til store tv-shows som Danish Music Awards, Zulu Awards og X-Factor – og med nomineringer som ”Årets Nye Navn” ved både Danish Music Awards og Zulu Awards. Ved sidstnævnte tog han prisen med hjem. Også på live-fronten har Skinz markeret sig tydeligt, bl.a. med optræden på Grøn sidste sommer, og ikke mindst en omfattende club-turné med over 100 shows rundt i hele landet. 


Med albummet ”Ingen Drama” lukker Skinz kapitlet, hvor han fandt sit gennembrud, og kigger fremad mod nye solopgange forude.


ANNONCE