Nyhed

Ed Sheeran-protegen Jamie Lawson kommer til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Lille Vega får besøg af Jamie Lawson den 24. april 2019

Efter mange år som spillemand på røgfyldte barer i Londons natteliv ramlede Jamie Lawson pludselig ind i en stor og uventet succes. Han røg nemlig under vingerne på Ed Sheeran, der tog ham med på europæisk turné og signede ham som den første på sit pladeselskab, Gingerbread Man Records.

Men nu står den britiske singer-songwriter på egne ben. Og til foråret står han klar til at fylde det københavnske spillested med sine fængende poptoner. Her kan publikum se frem til at skråle med på numre fra det selvbetitlede album fra 2015, der placerede sig solidt på hitlisterne verden over med blandt andet storhittet ”Wasn’t Expecting That”. Senest har sangskriveren i 2017 udsendt albummet Happy Accidents, der står i kærlighedens navn. Pladen er skabt i samarbejde med Ed Sheeran og Joe Chiccarelli.

LÆS OGSÅ: Jamie Lawson: Når et tilfældigt møde bliver tærsklen til gennembruddet

Jamie Lawson spillede sin første koncert i Danmark for tre år siden i en udsolgt Ideal Bar, hvor koncertgæsterne fik en intim og sjælfuld oplevelse. Han har siden lagt vejen forbi både Vega, Tinderbox og NorthSide, der alle er blevet kvitteret for med fire stjerner fra GAFFAs anmelder. Der er derfor rig mulighed for en solid og øregangs-masserende aften på Lille Vega til april.

 

Billetsalget starter fredag d. 16. november kl. 11.00

ANNONCE