Nyhed

Poolside – med tidligere Junior Senior-musiker – spiller dansk koncert

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Amerikansk-danske Poolside annoncerer en dansk koncert, når de drager på turné i det nye år.

Efter en pause på knap fire år vender amerikansk-danske Poolside tilbage til livescenerne igen i det nye år. Det bringer blandt andet duoen forbi Pumpehuset til en koncert den 31. januar. Billetsalget starter fredag den 16. november klokken 10 og kan købes her.

LÆS OGSÅ: Kanye West udskyder album igen-igen


Turnéen kommer efter en tid, hvor bandet har fokuseret på at lave nyt materiale – senest med udgivelsen af 2017-albummet Heat. Poolside består af danske Filip Nikolic (i hvid T-shirt) og amerikanske Jeffrey Paradise (i mørkeblå T-shirt), der mødte hinanden i 2004. Dengang var Filip bassist for danske Junior Senior og Ima Robot, mens Jeffrey var DJ og medlem i The Calculators.

Poolside tog dog først form i 2011, da makkerparret begyndte deres første indspilningssessions i et hjemmestudie i et poolhus i Los Angeles. Samme år debuterede de med singlen "Do You Believe", der blev rost af toneangivne medier som NME og Dazed & Confused. Siden er det blevet til de to studiealbums Heat og Standard Pacific Time. 

LÆS OGSÅ: Danske stjerner støtter hjemløse med koncert


Sidstnævnte album indeholdt en populær elektro-poppet udgave af Niel Youngs klassiker "Harvest Moon", som du kan lytte til her:

ANNONCE