Nyhed

Verdens største rockmusikere samles til hyldestkoncert for Chris Cornell

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Hyldestkoncerten kaldet I Am The Highway vil finde sted den 16. januar og får blandt andet besøg af medlemmer fra Foo Fighters, Metallica, Soundgarden og Audioslave. 

Nogle af rockverdenens mest eftertragtede musikere vil samles og optræde i The Forum i Los Angeles for at mindes den afdøde Soundgarden-forsanger, Chris Cornell, der døde den 18. maj sidste år efter at have spillet en koncert i Detroit med Soundgarden. Cornell blev 52 år gammel. 

LÆS OGSÅ: Guitarist i Soundgardens support fortæller om Cornells sidste dage


Aftenens vært vil være den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel, og alt overskud går til den velgørenhedsfond, Cornell oprettede med sin hustru kaldet Chris and Vicky Cornell Foundation samt en fond, der støtter forskning inden for den arvelige hudsygdom Epidermolys Bullosa.  

Hyldestkoncerten vil byde på optrædener fra blandet andet Foo Fighters, Metallica, Ryan Adams samt Cornells tidligere bandmedlemmer fra Soundgarden, Audioslave og Temple of the Dog. 

LÆS OGSÅ: Psykisk sygdom blandt musikere: "Man har ikke talt om, hvorfor de drikker og går i opløsning"


Vicky Cornell har offentliggjort følgende i en pressemeddelelse: "Det er en ære at samle alle disse fantastiske kunstnere og venner for at hylde og vise deres kærlighed og taknemlighed over for Chris, hans musik og det mærke, han har efterladt på verden. Vi ser frem til at dele aftenen med alle hans fans". 

 

 


 

 

  


ANNONCE