Nyhed

Husker du Juice? Nu er de tilbage

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den danske 90'er-r&b-gruppe er genforenet og udkommer med en ny single.

Husker du Juice? Ja, det var dem, der sang med i det danske svar på "All I Want for Christmas", nemlig "Let Love be Love". Nu er de tilbage med singlen "Stay", der udkommer den 26. oktober.

Juice blev dannet i 1995 af srilankanske Anne Rani, dansk-japanske Lena Tahara og dansk-guyanske Maria Hamer-Jensen. I 1998 valgte Tahara at forlade gruppen, hvilket gjorde plads til engelsk-jamaicanske Eva Horne, der var med til gruppens brud i 2000. Bag genforeningen og den nye single står Rani og Horne, der har forvandlet trioen til en duo.

LÆS OGSÅ: HUN SOLO RECORDS hylder kvindekønnet med videopremiere

Selvom de to har været væk fra den danske musikscene, har de aldrig givet slip på musikken. Rani har blandt andet samarbejdet med stjerner som Andy Taylor (Duran Duran) og Chic. Engelskfødte Horne er flyttet tilbage til sit hjemland, hvor hun arbejder som producer og driver sit eget musikstudie, der blandt andet fokuserer på at bringe unge kvindelige producere frem i lyset. 

Om gruppens nye lyd siger Rani:

"Juice handler om positive vibes, god musik, optræden og at have det sjovt i nuet. Vores nye single "Stay" handler om intensiteten og kemien mellem to mennesker, der er så stærk, at man ikke kan give slip på hinanden."

LÆS OGSÅ: Musikere vil stoppe Brexit

Juice nåede at udgive to album, Something to Feel fra 1997 og Can We Get Personal? fra 1999, hvoraf sidstnævnte indeholdt julehittet "Let Love Be Love" i samarbejde med S.O.A.P., Christina Undhjem og Remee. 

ANNONCE