Nyhed

Jungle gæster Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Britiske Jungle gæster VoxHall til november.

Moderne soul, funk-elementer og dansable rytmer står på menuen, når Jungle gæster VoxHall i Aarhus den 2. november. Med sig i bagagen har de pakket det seneste album For Ever, som landede på gaden den 14. september. Et album, som høstede fire stjerner fra GAFFAs anmelder og med rosende ord - Læs hele anmeldelsen her.

Det moderne soul og funkband blev grundlagt af de to venner Tom McFarland og Josh Lloyd-Watson tilbage i 2013, men er siden vokset sig større og består i dag af hele syv medlemmer. I 2014 landede gruppens selvbetitlede debutalbum, som blandt andet blev nomineret til den prestigefyldte Mercury Prize. 

LÆS OGSÅ: C.V. Jørgensen må aflyse Årets Gudman grundet sygdom

Tilbage i 2015 gæstede Jungle ligeså Aarhus. Her var det Train, som havde fornøjelsen af briterne. GAFFA var også på pletten og uddelte fem stærke stjerner til koncerten og følgende ord: "Hold nu op, hvor er det godt. Musikken holder 100." 

Der er lagt op til et festbrag, når Jungle træder ind på den aarhusianske scene om mindre end en måned. Toner, som får tankerne hen på 1970'ernes natklubber i New York. En aften, hvor dansetrinene uden tvivl skal vises frem. 

Billetsalget er netop skudt i gang.

Varm op til koncerten med det nye track "Heavy, California" herunder: 


ANNONCE