Nyhed

Toto til Danmark

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Toto kommer til Danmark, hvor den amerikanske gruppe spiller i Ceres Arena i Aarhus den 23. juni. Koncerten bliver den eneste fra Toto i Danmark i 2019. 

I år har Toto 40 års jubilæum for deres selvbetitlede debutalbum, og det har bandet fejret med et greatest hits-album, "40 Trips Around The Sun", og en verdensturné, der bragte dem til Forum i februar, hvor GAFFAs anmelder var begejstret. Nu vender de tilbage til Danmark, denne gang til Aarhus. 

LÆS OGSÅ: Progressive historier og musikalsk eminence


Californiske Toto har gennem fire årtier leveret deres særlige fusion af pop, rock, funk, soul, jazz og blues med mere på et teknisk meget højt niveau. ”Hold the Line” fra 1978 var gruppens første store hit, som siden blev fulgt op af blandt andre ”Rosanna” og ”Africa”, begge fra 1982. De har solgt over 40 millioner album og vundet seks Grammyer.

Toto har gennem årene haft en lang række medlemmer, hvor sanger og guitarist Steve Lukather og sanger og keyboardspiller David Paich er de eneste, der har medvirket på samtlige af gruppens album. I dag består Toto desuden af keyboardspiller Steve Porcaro og sanger Joseph Williams. Til november udkommer boks-sættet ”All In”, der samler op på bandets karriere over sytten vinylalbum eller 13 cd'er. 

Billetsalget til koncerten i Ceres Arena den 23. juni 2019 starter den 25. oktober kl. 10.00 hos Ticketmaster.

Varm op med klassikeren "Africa":

ANNONCE