Nyhed

VIDEO: Iggy Pop fejrer Halloween med ”Biggy Pop”

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Iggy Pop følger med ungdommen og har oprettet en Instagram-konto til sit kæledyr – kakaduen Biggy Pop. I anledningen af Halloween sender de en humoristisk video ud til alle deres følgere. Se videoen nederst i artiklen.

Iggy Pop er ikke den eneste i husstanden, som har tonsvis af følgere og fans. Makkeren ”Biggy Pop” har over 50.000 følgere på Instagram, der er fyldt med humoristiske videoer af papegøjen og ejermanden Iggy Pop.

I dag viser kalenderen den 31. oktober, noget som ikke er gået Iggy Pop og papegøjen Biggy Pops næse forbi. På Instagram sender de en skræmmende hilsen ud til alle deres fans, der med garanti vil give dig et smil på læben. 

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: Uhygge og rædsel forklædt som uskyldig popmusik

I deres Halloween-hilsen, som i skrivende stund er set mere end 30.000 gange, hopper Biggy Pop rundt i Iggy Pops seng, mens den flår i den skræmmende dukke Chuckys rødglødende hår. Vi ser også Iggy Pop sidde foran klaveret iklædt en sort kappe, mens hjemmet byder på alverdens halloween-pynt - ikke mindst et skelet, som stammer fra en papegøje. Lydeffekterne er der heller ikke sparet på, der er fyldt med skræmmende grin og et lydspor fra Tijuana Panthers’ ”Creature”.

Der er i den grad underholdningsværdi at finde, når man kigger nærmere på de 27 videoer, der er tilgængelig på Biggy Pops Instagram-profil. Det er tydeligt, at Biggy Pop har arvet noget fra sin ejer - dansetrinene er ikke til at tage fejl af. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To all the creatures out there, big and small... #HappyHalloween from the Pops #BiggyPop the #Moluccan #cockatoo #IggyPop #Nina and #Angel the #sulphurcrestedcockatoo guest starring #Chucky Song #Creature by @tijuanapanthers #Birds #Petstagram #fauxfur #fauxrug #fauxfeathers #realbirds #Halloween #jibjab #Boo

Et opslag delt af BiggyPop (@biggypop) den


ANNONCE