Nyhed

Guldtuben klar med musikalsk program

GAFFA.dk - 35 år i musikkens tjeneste

Den 22. september indtager award showet Guldtuben Royal Arena, hvor de nu har løftet sløret for aftenens musikalske program. 

Sidst på måneden er der dømt underholdning for alle pengene, når Royal Arena igen slår dørene op for Guldtuben, der i løbet af aftenen hylder de mest indflydelsesrige videoskabere valgt af seerne. 
Udover selve award showet, der præsenterer kategorier som Årest Video, Årets Bedste på YouTube, Årets Bedte på Instagram, vil aftenens også stå i musikkens tegn.

Som underholdning præsenterer Guldtuben et stjernespækket program, hvor seerne med garanti kan synge med på sangene. 


En kunstner, der uden tvivl vil lokke et hav af seere til, er popstjernen Christopher, der tidligere har udmeldt følgende: "Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille til Guldtuben 2018 – jeg lover at lave en fest på scenen i Royal Arena! Og så glæder jeg mig til at fejre de sejeste influencers i Danmark". 

En anden kunstner, der indtager scenen i løbet af aftenen, er hitmageren Skinz, der sidste år brød igennem med platinsinglen "Jeg har en pige". Den danske popkomet har senere fulgt op med hits som "I min zone" og den uundgåelige "Malibu" fra debutalbummet Ingen drama, der udkom i juni. 

Skinz kommer i fint selskab, idet scenen også præsenterer den 18-årige artist og producer Milbo – de to kunstnere arbejdede sammen om sommerens store hit på Spotify, "Populær" (feat. Skinz). Selvom Milbo endnu ikke har mange numre i bagkataloget, ligger hans streamingstal ikke på den lade side – med intet mindre end seks millioner streams bliver Milbo en populær kunstner på scenen. 


Som sin debut uden sit pompøse alterego, Gulddreng, vil Malte Ebert endvidere være at finde på programmet, og publikum og seere kan garanteret synge med på hans nye single "All The Time". 

Den unge sanger med kunstnernavnet Bro vil uden tvivl også bidrage til festen i Royal Arena oppe fra scenen. Med storhittet "Hvor er du Bro?" og temasangen til denne sæson af Paradise Hotel, "Sydpå", træder Bro ikke uerfaren op på scenen. 

Sidst, men ikke mindst på Guldtubens musikalske program er Albert Dyrlund, der også som youtube-stjerne er nomineret til hele tre priser til aftenens Award-show. 


Guldtuben bliver sendt live på TV2 Zulu med de tre værter Rasmus Brohave, Julia Sofia og Magic Mrtin. 

ANNONCE