Nyhed

PREMIERE: Sune Rose ude med storladen solosingle

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Vi kender den talentfulde musiker og sangskriver fra The Raveonettes under navnet Sune Wagner. Nu har han smidt efternavnet og benytter sig i stedet af mellemnavnet Rose. Lyt nedenfor til premieren på Sune Roses nyeste soloudspil "After All". 

Sune Rose smed tidligere på året en pre-single på gaden – "Ambush". Han er nu klar med efterfølgeren –  "After All". Nummeret er på en og samme tid storladent, melankolsk og fyldt med energi. Lyt til det smukke nummer øverst i artiklen og se den tilhørende musikvideo. I videoen ser vi Sune bevæge sig rundt ved et stadion, hvor han fra tilskuerrækkerne synger de dybtfølte linjer: "Whenever we try, it's a waste of my time". 

Sune siger selv om den nye single: "Jeg ønskede at lave en episk sang om ulykkelig kærlighed ved hjælp af store guitarer og store vokalharmonier. Jeg ønskede at skabe et rum, hvor dine tanker kan drage hen i en anden dimension, din helt egen verden i øjeblikket". 

LÆS OGSÅ: Sune Wagner: USA er mit hjem

The Raveonettes- og Psyched Up Janis-frontmanden Sune Rose Wagner udgav for næsten ti år siden sin dansksprogede og selvbetitlede solodebut. Solokarrieren blev dog hurtigt lagt på hylden igen, og siden har Sune primært koncentreret sig om sit band, en kortvarig Psyched Up Janis-genforening og produceret for andre artister samt komponeret musik til spillefilm og reklamer, herunder den Oscar-nominerede-film A War samt tv-serien Game of Thrones.

”Jeg elsker at være i et band, men jeg har også gået og savnet den kreative frihed og det ansvar, der følger med bare at være sig selv. De valg, jeg foretager, er hundrede procent mine egne, og der er ingen til at blande sig i dem. Jeg står ved mit arbejde , fordi det udelukkende er min egen kreation," fortæller  Sune Rose om det at stå på egne ben. 

"After All" kommer ud på alle streamingtjenesterne den 28. september – hør den nedenfor.
 
 
ANNONCE