Nyhed

Silas Bjerregaard drager på solotour

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Efter hele 12 år som frontmand i bandet Turboweekend går Silas Bjerregaard nu solo og annoncerer sin første soloturné. 

"Jeg har skrevet en masse ny musik hen over sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen Af Poppen," fortæller Silas Bjerregaard om den kommende soloturné. 

Publikum kan altså forvente spritnyt materiale fra den Toppen af Poppen-aktuelle musiker, når han drager landet rundt i foråret 2019. 

LÆS OGSÅ: Derfor kommer vi til at savne Turboweekend


For tiden har du fornøjelsen af at se Silas Bjerregaard hver søndag aften på TV2, når han fortolker sange fra blandt andet Søren Sko og Lis Sørensen i Toppen af Poppen. Programmet, som endte med at blive et springbræt for Bjerregaards solokarriere. Han beskriver programmet som "en musikalsk legeplads". Videre fortæller Bjerregaard: "Jeg fik lov til at gøre lige, hvad der faldt mig ind, uden at skulle tænke på, om numrene nu også passede sammen på et album. Det gav mig et stort selvtillidsboost at arbejde med det alene fra start til slut, og på den måde var det den perfekte overgang til at begynde at skrive mit eget materiale". 

LÆS OGSÅ: Turboweekend – Provokeret til at skrive et hit

Turboweekend meddelte tidligere på året, at de stoppede efter 12 år sammen på musikscenen, hvor de sammen nåede at udgive fire albums og spille utallige af koncerter i både i ind- og udland. Rockbandet spillede deres allersidste koncert for små to uger siden under Wonderfestiwall. På trods af at Silas nu står på egne ben, vil han ikke være alene på scenen til foråret. Han fortæller, at han har samlet et nyt hold af talentfulde musikere, som vil give ham selskab på scenen. 

Silas Bjerregaard er ikke den eneste, som efter opløsningen er gået solo. Den tidligere bassist fra Turboweekend, Morten Køie har netop udgivet singlen "The End" under navnet Mr. Koifish. 

LÆS OGSÅ: Forhastet sæt reddet af hits

Tourdatoer 2019: 

5/4: Holstebro, Musikteatret 
6/4: Vejle, Musikteater
12/4: Holbæk, Elværket
13/4: København, DR Koncerthuset
18/4: Fredericia, Tøjhuset
19/4: Kolding, Godset
25/4: Randers, Værket
26/4: Esbjerg, Musikhus
3/5: Herning, MCH
4/5: Sønderborg, Sønderborghus
10/5: Grenaa, Pavillonen
11/5: Aalborg, Musikkens Hus
17/5: Rønne, Musikhuzet
18/5: Rødovre, Viften
23/5: Viborg, Paletten
24/5: Odense, Odeon
25/5: Helsingør, Toldkammeret
29/5: Aarhus, Musikhuset


Forsalget starter tirsdag den 4. september. 

ANNONCE