Nyhed

The Prodigy er tilbage med ny single

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

The Prodigy er klar med deres nye single "Light Up The Sky" forud for bandets kommende album, der udkommer fredag den 2. november.

I juli udgav bandet nummeret "Need Some1" med tilhørende video – nu er de klar med opfølgeren "Light Up The Sky" som anden forsmag på det kommende album No Tourists, der bliver Essex-bandets syvende.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: The Prodigy: The Day Is My Enemy


No Tourists rammer gaden den 2. november og vil blive ledsaget af en stor britisk tour kort efter. Albummet er opfølgeren på 2015's The Day is My Enemy, der høstede fem stjerner hos GAFFAs anmelder. No Tourist er skrevet, produceret og mixet i løbet af det sidste år af bandets musikalske bagmand Liam Howlett i sit studie i Londons Kings Cross.

I forlængelse af projektets generelle form siger Howlett: "Dette album er lige så aggressivt som de sidste albums – men på en anden måde." Howlett forklarer, at de nye sange "er bygget til at blive spillet live".

LÆS OGSÅ: Robyn ude med ny single – hør den her


The Prodigy har solgt 30 millioner albums verden over og vundet flere priser (to Brits-priser, to Kerrang!-priser og fem MTV-priser) og har modtaget to Grammy-nomineringer.

Varm op med den nyudgivne single her:


ANNONCE