Nyhed

Dweezil Zappa kommer til Danmark med ”Hot Rats”

GAFFA - Alt om musik

Det er nøjagtigt 50 år siden, det ikoniske album Hot Rats blev udgivet af Frank Zappa, og sønnen Dweezil Zappa blev født. Det skal fejres!

Dweezil Zappa kommer i anledning af albummet Hot Rats' 50-års jubilæum til både VoxHall i Aarhus og Amager Bio i København til november, hvor der venter en storslået hyldest til albummets skaber: Dweezils far – den ikoniske musiker og komponist Frank Zappa, der gik bort i 1993.

Koncerterne finder henholdsvis sted den 27. november på VoxHall i Aarhus og den 28. november på Amager Bio i København. 


Dweezil Zappa er ikke overraskende vokset op med radbrækkende, eksperimenterende rockmusik og besluttede allerede som barn, at han ville følge den samme levevej som sin far.

Dweezil udgav således sin første single som 12-årig, en sang, der blev produceret af Eddie Van Halen, og har de seneste mange år blandt andet turneret med projektet Zappa Plays Zappa, hvor han har fremført sin fars musik.

LÆS OGSÅ: Frank Zappa vender tilbage som hologram


Koncerterne på VoxHall og Amager Bio vil være gjort af samme stof. Dweezil Zappa vil først og fremmest fremføre numrene fra jubilæumsalbummet ”Hot Rats” leveret i samme rækkefølge som på pladen. En plade, som desuden blev udgivet det samme år, som Dweezil selv blev født og derfor også dedikeret til ham.

Dertil vil koncerterne ifølge arrangørerne yderligere indeholde ”en række af andre psykedeliske avantgardenumre, som vil være velkendte for Zappa-aficionados”.

Billetter til koncerterne kan købes via spillestedernes hjemmesider. Billetsalget for begge koncerter åbner den 26. april.  


ANNONCE