Nyhed

Hør Lauryn Hill på nyt Kanye West-produceret Pusha T-track

GAFFA.dk - alt om musik

Lauryn Hill hopper på Pusha T’s “Coming Home” – rapperens anden single i denne uge

King Push har fået selskab af Lauryn Hill på en ny sang med titlen “Coming Home”, der er produceret af Kanye West. Beatet på “Coming Home” er sample-baseret og minder om tidligere tiders Kanye-produktioner. 

Sangen er Pusha T’s anden single udgivet denne uge og er opfølger til “Sociopath”, der også var produceret af Kanye West. Hiphop-makkerparret fortsætter dermed deres tætte samarbejde fra sidste års Grammy-nominerede album Daytona.

Lauryn Hill medvirker sjældent på nye sange. Sidste år gav hun koncert i København, hvor hun hyldede 20-året for sit første og eneste studiealbum The Miseducation of Lauryn Hill, der anses som en neo-soul-klassiker. Sidste år blev Lauryn Hills sang “Ex-Factor” samplet af Drake på hittet “Nice for What” og i 2015 udgav hun Nina Simone-coveret “Feeling Good”. 

Pusha T har i følgeskab med den nye single lanceret kampagnen Third Strike Coming Home Campaign. “Initiativets mål er at få løsladt mennesker, der sidder i fængsel på livstid under gårsdagens uddaterede 3 Strikes Drug Law,” står der i en pressemeddelelse.

ANNONCE