Nyhed

12 nye navne til Smukfest

GAFFA.dk – alt om musik

Yungblud, Sister Sledge og ti populære danske kunstnere

Smukfest har netop offentliggjort 12 nye navne – 10 danske, et engelsk og et amerikansk.

I den udenlandske afdeling finder vi den unge engelske sanger og sangskriver Yungblud, der blander  indierock, punk, hiphop og pop og blandt andet har begejstret på NorthSide, Tinderbox, i Vega, i Amager Bio og til GAFFA-Prisen 2018.

LÆS OGSÅ: Yungblud-koncert på high school aflyst af bekymret ledelse – han spiller alligevel

Det amerikanske vokalgruppe Sister Sledge kan også opleves på Smukfest. Gruppen fik sit gennembrud som en del af diskobølgen i slutningen af 70'erne og kendes især for de to singler "He's the Greatest Dancer" og "We Are Family", begge fra 1979. To af de fire medlemmer fra dengang, søstrene Debbie og Kim Sledge, er stadig en del af gruppen, hvis sidste medlem er Tanya Tiet, der blev medlem i 2012.

Derudover byder programmet også på en stribe yngre og mere erfarne danske kunstnere inden for mange genrer, nemlig Hans Philip, Spleen United, Folkeklubben, Cæcilie Norby, Hjalmer, Hugo Helmig, Ravi Kuma, Lis Sørensen, Sivas og Tessa.

Samtlige partoutbilletter blev solgt på bare 59 rekordsættende minutter, da billetsalget gik i gang 3. december. Fra og med den 4. februar kan man dog købe endagsbilletter.

Smukfest finder sted i dagene 5.-9. august.

LÆS OGSÅ: Smukfest præsenterer fire nye, store navne

Varm op med Yungblud fra GAFFA-Prisen 2018:

 

ANNONCE