Nyhed

Tinderbox annoncerer seks nye navne

GAFFA.dk - alt om musik

Den fyske festival løfter sløret for yderligere seks navne til 2020-plakaten.

Knapt har Kashmir-euforien lagt sig, før Tinderbox nu kan offentliggøre flere navne til festen i Tusindårsskoven den kommende sommer. Festivalen har netop annonceret at Spleen United, Parov Stelar, AJ Tracey, Jung, Clara og Banks tilføjes til programmet, der i forvjene også tæller navne som Post Malone, Lukas Graham og Lenny Kravitz.

─ Foruden et længeventet gensyn med Spleen United, ser vi frem til at introducere AJ Tracey for publikum. Tracey er endnu ikke bredt kendt hos det danske publikum, men prognoserne siger, at det har ændret sig en hel del, når vi åbner dørene til Tinderbox 2020, siger festivalchef hos Tinderbox, Brian Nielsen, i en pressemeddelelse.


LÆS OGSÅ: Tinderbox offentliggør de tre første hovednavne

Spleen United proklamerede i 2013, at bandet var sat på pause i ubestemt tid, men elektro-rockerne er braget tilbage i det musikalske landskab med deres velkendte og ørehængende hits. Deres nylige koncerter har høstet store roser - også fra vores anmelder der kvitterede med fem stjerner. 

Østrigske Parov Stelar er garant for at spille dansabelt elektro-jazz, når han indtager Odense til sommer. Tilbage i 2007 udgav dj'en og produceren albummet Shine, som indbragte ham BBCs pris som Årets Mest Lovende Producer'.


Engelske AJ Tracey er et forholdsvist ubeskrevet blad i Danmark. Han leverer hårdtslående grime, og har blandt andet samarbejdet med Skepta. Hans 200 millioner streams på Spotify vidner dog om en kunstner på vej mod stjernerne, og rapperen er allerede slået igennem i hjemlandet.

LÆS OGSÅ: Tinderbox-talsmand: "Folk må godt danse vildt, men der skal være en grænse"

Den amerikanske singer-songwriter Banks spiller med en udpræget nerve og attitude, og hun har netop udgivet sit tredje album III. Hun er blandt andet kendt for gennembrudshittet "Begging for Thread".


De sidste to Tinderbox-annonceringer er aarhusianske Clara, der med raketfart har overbevist mange om det enorme potentiale, og kan i en alder af blot 19 år, prale med et bagkatalog af velskrevne pophits.

Jung er lidt af en solstrålehistorie. De tog Danmark med storm, da de udgav hittet "Jeg skal nok vente", og siden har de fulgt op på succesen med nummeret "Hun kommer tilbage". To singler ude og nu en booking på Tinderbox og Northside i 2020. 

Tinderbox' foreløbige program


AJ Tracey
Armin Van Buuren 
Banks
Clara 
Folkeklubben 
Hayden James 
Jonah Blacksmith 
Jung
Kashmir
Lenny Kravitz
Lukas Graham
Meduza 
Nonsens 
Oliver Heldens 
Post Malone 
Shapov 
Spleen United 
Toby Green 
Zara Larsson

ANNONCE