Nyhed

Whitesnake og Europe giver dansk kæmpekoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Whitesnake tager Europe med i Royal Arena

Den 14. maj 2020 kommer en kæmpe rockturné en tur forbi Royal Arena på Amager. Den tidligere Deep Purple-frontmand David Coverdale og kompagni i Whitesnake har udvidet deres stort anlagte Flesh & Blood Tour 2019 til også at fortsætte i 2020. Og det er altså denne tour, der slår vejen forbi Danmark. Til koncerten er det annonceret, at et andet stort band er special guest. Nemlig Europe. I løbet af 2019 spillede Whitesnake hele 55 shows i 24 forskellige lande – med over 600.000 koncertgængere. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En lille oase for firser-heavyen

Turnéen kommer i kølvandet på Whitesnakes 13. studiealbum, som også hedder Flesh and Blood. Albummet udkom i sommer, og koncerten bliver med en del af sangene fra skiven. Ud over disse folder Whitesnake også deres mere end 40 år store bagkatalog ud i højttalerne i Royal Arena. 

Whitesnake blev dannet tilbage i 1978 – af den tidligere sanger i Deep Purple, David Coverdale. Bandet har udgivet flere platinsælgende plader som Lovehunter, Trouble og Ready and Wiling. Gruppens mest berømte album er dog Whitesnake fra 1987. Netop den plade blev genudgivet i 2017 i forbindelse med albummets 30-års jubilæum – med stor succes til følge. 

Billetsalget starter fredag 20. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

p>
ANNONCE