Nyhed

Færøske Eivør tager på Danmarksturné og udgiver livealbum

GAFFA - Alt om musik

Eivør udkommer i år med et nyt studiealbum. Inden da tager hun på en marts-tour i Danmark, Sverige og Norge og udsender live-albummet Live In Tórshavn, hvorfra den første single allerede kan høres i dag.

Eivør har med sin særligt udtrykkende og nærværende stemme, instrumentale virtuositet og personlige sangskrivning skabt en blomsterende karriere, hvor hun både har udgivet adskillelige albums og turneret mange lande i Europa med stor succes og udsolgte koncerter.

Den færøske kunstner debuterede som 16-årig og har siden da forfulgt visioner inden for både folk, jazz, electronica samt indierock i sin musik. Senest har sangerinden genremæssigt bevæget sig inden for en elektronisk og rocket retning, som kan høres på hendes nyeste album Slør fra 2015.

Den færøske sangerinde er kendt for sine intense liveoptrædener, som blandt andet live-albummet Live In Tórshavn vidner om, og som hun også særligt blev fremhævet for i forbindelse med sin optræden på Iceland Airwaves-festivalen sidste år.

Eivør turnerede efter albumudgivelsen af Slør intenst i både ind- og udland, blandt andet med en håndfuld udsolgte koncerter i både Danmark og Sverige.

I år vender den færøske sangerinde igen tilbage til Skandinavien, og det ser ud til, at hendes koncerter stadig er populære. Både spillesteder i København, Oslo og Uppsala melder allerede nu om få billetter til hendes koncerter. Det kan derfor være en god idé at være hurtigt ude, hvis man er interesseret i at opleve Eivørs særegne vokal og unikke sammensmeltning af genrer live.  

Eivør optræder i Danmark på følgende datoer:

Den 13/3 - Aalborg, Skråen

Den 14/3 - Thisted, Thisted Musikteater

Den 15/3 - Knebel, Fuglsøcenteret

Den 16/3 - Horsens, Ny Teater

Den 17/3 - Aarhus, Train

Den 20/3 - Odense, Posten

Den 21/3 - København, Bremen Teater (få billetter)

Den 23/3 - Herning, Fermaten

Den 24/3 - Rødovre, Viften

Live-albummet Live In Tórshavn, som er optaget ved tre koncerter på Færøerne, udkommer den 8. marts. Albummets første single ”Salt” er ude i dag og kan høres HER

ANNONCE