Nyhed

Lady Gaga forsvarer udskældt Cardi B efter Grammy-sejr

GAFFA – alt om musik

Dønningerne har ikke lagt sig efter søndagens Grammy-show

Cardi B løb som bekendt med sejren i kategorien ”Best Rap Album” med albummet Invasion of Privacy, men ikke desto mindre har hun mødt stor kritik efter sejren. Flere mener nemlig, at sejren skulle være gået til den afdøde Mac Miller for hans album Swimming.

Den afdøde rappers ekskæreste, Ariana Grande, offentliggjorde blandt andet en række tweets, i hvilke hun omtalte Mac Millers manglende Grammy-sejr som ”literal bullshit” på trods af, at Cardi B faktisk dedikerede sejren til Mac Miller. Den pladeaktuelle sangerinde fjernede derfor også ganske hurtigt de voldsomme udbrud og forsikrede om, at hendes kommentarer intet havde at gøre med Cardi B, hvorefter hun undskyldte.

Ikke desto mindre blander Lady Gaga sig nu i kontroversen.

I et opslag på Twitter forsvarer hun Cardi B og skriver, at det er hårdt at være kvinde i musikindustrien.

Cardi B havde selv responderet kritikerne i en video på Instagram, hvor hun klart udtrykte sine frustrationer over kritikernes udbrud: ”Jeg har lagt øre til en masse lort i dag, jeg måtte lægge øre til en masse lort i går, og jeg er træt af det. Jeg har arbejdet hårdt for mit motherfucking album.” Hun har siden slettet sin Instagram-profil, men videoen kan ses her.

Cardi B’s sejr markerede måske et kønsmæssigt tronskifte, idet det var første gang, en kvindelig soloartist vandt prisen som ”Best Rap Album”. Rapperen var nomineret i fire øvrige kategorier, men måtte altså tage til takke med sejren for bedste rap-album.

ANNONCE