Nyhed

VALENTINSDAG: Elsk dig selv på Spotify

GAFFA - Alt om musik

Self-Love er designet som en kærlighedserklæring til en ganske særlig person i dit liv: Nemlig dig selv!

I anledning af Valentinsdag har Spotify lavet en playlisten Self-Love, hvor såvel singler som folk i forhold kan lytte med.

Spotify-tjenesten har i løbet af det seneste år opdaget en iøjnefaldende interesse for musik, der har fokus på personligt velvære og kærlighed til selvet. Antallet af streams på self-love-playlister- og søgninger er steget med 72 procent det seneste år, og det er derfor ikke uden grund, at Spotify har skabt den omtalte playliste til dagens hjertefest.


Tallene viser, at Spotifys brugere foretrækker at lytte til self-love-playlister om morgenen. Således skulle det personlige selvværd for en ny dag være indstillet.  

Spotifys undersøgelser viser, at særligt Hailee Steinfelds ”Love Yourself” og Panic at the Discos ”High Hopes” samt klassikere som ”Feeling Good” af Nina Simone og ”Don’t Worry Be Happy” af Bobby McFerrin er gengangere i brugernes personlige playlister og præferencer, når det kommer til fortrukne sange om self-love.

De nævnte sange er derfor også inkluderet på Spotifys Self-Love-playliste, hvortil hjertevarmende og self-boost-hits som "Just the Way You Are" af Bruno Mars, “Survivor” af Destiny’s Child og “Me, Myself & I” G-Eazy og Bebe Rexha også kan findes. 


Hør playlisten her:

 


 

 

 


ANNONCE