Nyhed

Bikstok er tilbage med ny single

GAFFA – alt om musik

"Alverdens platheder samlet ét sted"

Den selverklærede danskhall-trio Bikstok er tilbage med en ny single, "Gondolagoz", deres første nye sang siden den fire år gamle ep Uranium. Hør nummeret i den klassiske Bikstok-stil nedenfor.

En tredjedel af gruppen, Blæs Bukki, udtaler: – Gondolagoz er et kraftråb, alverdens platheder samlet ét sted, en mental nedsmeltning, men også den ultimative hyldest til kosmos. Gondolagoz er præcis, hvad dommerne burde sige i X Factor, i stedet for altid at sige, at det hele er "fantastisk".


Bikstok giver 1. februar en udsolgt ekstrakoncert i Store Vega, efter at deres koncert i november samme sted også blev udsolgt, og de lover at offentliggøre flere koncerter snart med Abas på trommer, hornsektion og dj’en Simon Dokkedal (Den Sorte Skole). Trioen spillede nogle få koncerter sidste sommer og efterår, og GAFFA oplevede dem på Wonderfestiwall, hvor de var yderst veloplagte.

LÆS OGSÅ: Stadig høj cigarføring hos danskhall-stilskaberne

Gruppen alias Blæs Bukki (også kendt fra Malk de Koijn), Eaggerman og Pharfar debuterede i 2005 med albummet Over stok og sten, der var en af de første dansksprogede dancehall-udgivelser og blev en stor anmelder- og publikumssucces. Allerede året efter gik gruppen dog i opløsning, men de blev samlet igen i 2009 og igen fra 2013, og i 2015 udsendte de så deres første udgivelse i ti år, ep'en Uranium, og nu er de så igen aktuelle med ny musik.


Hør "Gondolagoz":

ANNONCE