Nyhed

Mads Langer drager på turné

GAFFA – alt om musik

Mads Langer rejser landet rundt til vinter og næste forår

Det går godt for Mads Langer, der nu har passeret de 100 millioner streams. For tiden hitter han i både ind- og udland med singlen "Me Without You", der i skrivende stund ligger nummer 2 på den danske airplay-hitliste.

Nu lancerer han sin Twenty-Twenty-turné oven på udgivelsen af sit kommende album. Langer har netop indspillet et helt nyt album i London og Los Angeles sammen med blandt andre Eg White og Evan Bogart, der har samarbejdet med store kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.


Det kommende album bliver Langers sjette studiealbum fra og med debuten Attention Please fra 2006 og har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato.

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Mads Langer fremførte otte af sine nye sange på årets Spot Festival, hvor der ifølge GAFFAs anmelder var tale om flere kommende hits.


LÆS OGSÅ: Gammel kending, nye sange, kommende hits

Mads Langer kan opleves følgende steder:

30.01 MANTZIUSGÅRDEN. Birkerød
31.01 MCH KONGRESCENTER. Herning
01.02 KULTURCENTER LIMFJORD. Skive
06.02 GAZZVÆRKET. Aabenraa
07.02 KULTURVÆRFTET. Helsingør
08.02 ARENA NÆSTVED. Næstved
13.02 COMWELL KOLDING. Kolding
14.02 ROYAL STAGE. Aalborg
15.02 TOBAKKEN. Esbjerg
20.02 JYSK MUSIKTEATER. Silkeborg
21.02 ODEON. Odense
22.02 PORTALEN. Greve
27.02 PAVILLONEN. Grenå
28.02 VÆRKET. Randers
29.02 RINGSTED KONGRESCENTER. Ringsted
05.03 RINGKØBING-SKJERN KULTUR CENTER. Skjern
03.04 KB HALLEN. Frederiksberg
 
Billetsalget er i gang via http://gig.to/madslanger
 
Varm op med "Me Without You":
 
ANNONCE