Nyhed

Distortion klar med musikscener til årets gadefester

GAFFA – alt om musik

Sidste uge annoncerede Distortion 27 såkaldte Street Events, og i dag er turen kommet til årets musikscener.

– I år går vi efter at skabe en mere fokuseret og intens festivaloplevelse for dem, der primært kommer for musikken og de store fester. Vi skærer antallet af store scener fra cirka 25 til cirka 12 per dag, men sikrer til gengæld en endnu højere kvalitet. Hver scene har en klar profil, og vi skaber et mere forskelligartet program, så man let kan gå på opdagelse i forskellige genrer og stemninger, lyder det fra Distortions gadeafdeling i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at skære i antallet af store scener er en del af en samlet strategi, som også skal sikre mere plads til små og mere lokalt forankrede gadeaktiviteter, de såkaldte Street Events.

På Nørrebro kan man blandt meget andet opleve den hollandske house-stjerne Matthew Dekay på Dronning Louises Bro, Coma Club med Kenneth Bager i spidsen på Nørrebrogade og en hiphop-maraton med navne som Slowthai, Tierra Whack, Yung Felix, Jireel, Lillebittebock og Emil Kruse på Blegdamsvej.

På Vesterbro kan man blandt andet se frem til afrobeat i solnedgangen på Skjald Hvides Gade samt til at danse på en helt ny lokation, når både Culture Box og TooManyLeftHands fester langs banelegemet på Ingerslevsgade – Culture Box med house-artister som Denis Horvat og Anek og TooManyLeftHands med EDM- og urban-navne som Kato og Djämes Braun.

De nye navne supplerer de mange artister, som allerede er annonceret til Rådhuspladsen og Red Bull Music-scenen ved Øksnehallen – herunder Vini Vice, Vibe Tribe, Den Sorte Skole, Emil Stabil og Toro y Moi. Desuden annonceres i dag to nye navne til Rådhuspladsen 30. maj: Not3s og Kelvyn Colt.

Husk Gadearmbånd
Entréen til to af de største scener kræver Gadearmbånd eller Distortion Pass. Det gælder Red Bull Music-scenen på Vesterbro samt Rådhuspladsen begge dage. Kapaciteten på Rådhuspladsen og i Øksnehallen er begrænset, og adgangen foregår efter først-til-mølle-princippet.

Adgangen til de øvrige musikscener er gratis, men publikum opfordres til at støtte festerne ved at købe et Gadearmånd. Distortion skal i år sælge 25.000 Gadearmbånd for at sikre begge gadefester i 2020.

Læs mere på Distortions hjemmeside

ANNONCE