Nyhed

TV-2 åbner Aarhus Festuge med gæster

GAFFA – alt om musik

Aarhus Festuge 2019 tyvstarter allerede torsdag 29. august med en stor koncert, hvor de lokale helte TV-2 går på scenen i selskab med musikalske gæster.
 
De kalder sig "Danmarks kedeligste orkester", men det er bestemt også et af landets mest populære af slagsen, ikke mindst i hjembyen Aarhus. Der er derfor lagt op til en festlig aften, når TV-2 går på scenen i Byparken med Rådhuset og Aros’ regnbue som kulisser og uofficielt åbner årets Festuge.
 
Publikum kan se frem til hits som "Be bab a lula", "Bag duggede ruder", "De første kærester på Månen" og mange, mange flere fra det 19 album store bagkatalog, kvartetten har opbygget siden debuten Fantastiske Toyota fra 1981 til og med sidste års Tæt trafik i Herning. Gruppen kommer dog ikke til at være alene på scenen. De har nemlig inviteret nogle indtil videre hemmelige gæster, der kommer og gør koncerten til noget ud over det sædvanlige.
 
– Vi satser på, sammen med publikum, at sparke en fest i gang, som gerne må vare en god uges tid. I den forbindelse har vi tænkt os at finde de bedste af vores sange frem, nye og gamle, og samtidig invitere et par gode kolleger med, som vi tror, de fleste aarhusianere i grunden gerne ville overraskes af, hvis de en dag skulle få uventede gæster. Eller som vi selv så rigtigt siger: Er der nogen, der ved, hvordan man fester – så er det Danmarks kedeligste orkester, siger sanger og sangskriver Steffen Brandt.
 
Et andet lokalt orkester i form af Bogfinkevej varmer publikum op med deres glade og catchy pop-hiphop, som har skabt hits som "Iben Hjejle" og "Smilets by".
 
Billetter koster 220 kr. (dog kun 110 kr. for børn til og med 12 år), og billetsalget er netop åbnet på aaf.billetten.dk.

Aarhus Festuge åbner officielt med en gallaåbning på Aarhus Teater fredag 30. august, hvor musicalen Lazarus med musik af David Bowie har Danmarkspremiere. Festugen 2019 slutter søndag 8. september.

TV-2 seneste turné denne vinter bød som noget nyt på to sæt, et akustisk og et elektrisk, og det slap de godt fra ifølge GAFFAs anmelder.


LÆS OGSÅ: Tindrende stjernestunder og varmede vinterhjerter

ANNONCE