Nyhed

Stjerne-sangskriveren Julia Michaels giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den amerikanske popsensation kigger forbi Store Vega til efteråret

Julia Michaels har genereret mere end to milliarder streaminger på verdensplan. Hun har turneret med Maroon 5, P!nk og Shawn Mendes. Hun har skabt et navn for sig selv som en stor sangskriver, der skriver om sin tids store følelser, og hun kommer til Store Vega den 25. september 2019.

Før Julia Michaels for alvor trådte frem i scenelyset, havde hun arbejdet sammen med og skrevet sange til nogle af de største internationale artister. Hun har blandt andre samarbejdet med Selena Gomez (”Bad Liar”), Ed Sheeran (”Dive”), Linkin Park (”Heavy”), Justin Bieber (”Sorry”), og listen fortsætter. Hun sin debutsingle ”Issues” i 2017, og sangen blev et kæmpehit, der markerede Michaels’ plads fremme på scenen snarere end bag kulisserne.

Tidligere i år udgav hun sin anden ep Inner Monologue Part 1, hvorpå hver sang har fået mange millioner afspilninger. Ikke mindst ”Anxiety” med Selena Gomez på gæstevokal. GAFFA var også positivt stemt overfor pladen, og vores anmelder roste den 25-årige Michaels for hendes evne til at fange sin nutid i fængende pophits.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: I sine følelsers vold

Julia Michaels optræder i Store Vega, København den 25. september 2019. Billetsalget starter fredag den 15. marts klokken 11.00, og billetter kan købes på livenation.dk og ticketmaster.dk. 

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 nye, håndplukkede tracks

ANNONCE