Nyhed

To markante bands varmer op til Foo Fighters i Horsens

GAFFA – alt om musik

De danske solkonger The Minds of 99 og de britiske punkrockere Frank Carter & The Rattlesnakes er support for det amerikanske rockband ved den kommende koncert i Horsens

Post-punk-bandet The Minds of 99 har med udgivelsen af deres tredje album Solkongen etableret sig som ét af den danske rocks helt store navne. Bandet har også et imponerende CV af overbevisende koncertoptrædener i ryggen, og derfor tegner det til at blive en endnu mere storslået og solrig aften end allerede forventet, når The Minds of 99 optræder som opvarmning ved Foo Fighters-koncerten den 25. juni i Fængslet, Horsens.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters til Danmark


The Minds of 99 har allerede bevist, at de er i stand til at spille landets største scener op. Det kom blandt andet til syne, da de sidste Roskilde Festival indtog Orange Scene til en koncert, som GAFFA roste med en femstjernet anmeldelse. The Minds of 99 er desuden nomineret til GAFFA-priser for Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Band, Årets Danske Hit, Årets Danske Livenavn og Årets Danske Rockudgivelse.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2019: Og de nominerede er...

Det andet opvarmningsband til Foo Fighters-koncerten i Horsens kommer til at bestå af det britiske punkrockband Frank Carter & The Rattlesnakes, hvis publikumstække og energiske væsen har sikret dem et rygte som et af de rigtig intense live-navne. Med disse tre acts på én enkelt aften har det sjældent lydt så tiltalende at komme end tur i fængsel.


Foo Fighters spiller den 25. juni 2019 i Fængslet i Horsens. Billetsalget er i gang. "Først på plænen"- billetterne er udsolgt, men der er stadig mulighed for at sikre sig en almindelig billet, som kan købes her.

ANNONCE