Nyhed

5 Seconds of Summer giver koncert i Danmark

GAFFA – alt om musik

Det kommer forhåbentlig til at vare mere end fem sekunder, men ikke desto mindre gæster de australske stjerner Royal Arena den 11. juni.

5 Seconds of Summer brød med deres letilgængelige poprock for alvor igennem i midten af årtiet og har efterhånden en solid liste af store hits under bæltet. Nu annoncerer australierne, at de kan opleves i Danmark, meget passende til sommer, når de som en del af en større europaturné gæster København og Royal Arena den 11. juni.

Bandet er på nuværende tidspunkt på USA-tour med The Chainsmokers, og har i løbet af året spillet for ikke mindre end en halv million mennesker live. Europa-touren under navnet "No Shame"-tour skydes i gang i Dublin den 11. maj i det nye år og gæster yderligere blandt andet spillesteder i Wales, Skotland og England.


5 Seconds of Summers forestående, fjerde album vil blive præsenteret på turnéen, hvor bandet efter eget udsagn bevæger sig i en mere sonisk retning, med mere kraft og energi end nogensinde før.

Det nye album er næsten færdigt, og vi kan ikke vente på, at folk skal høre det. Vi føler virkelig, at disse sange indfanger bandets DNA, men også repræsenterer en ny æra for 5 Seconds of Summer, udtaler bandet.

Bandet opstod på ægte Justin Bieber-vis som et act på YouTube, hvor de fortolkede kæmpehits som Chris Browns "Next to You" og Mike Posners "Please Don't Go", og her otte år senere står kvartetten selv med blandt andet flere chart-toppende hits samt populære og yderst velsælgende albumudgivelser. Gennembrudshittet og debutsinglen "She Looks So Perfect" fra 2014 toppede i fire lande, og samtlige af bandets tre hidtidige album er på rekordvis gået nummer et i hjemlandet, heriblandt "Youngblood" fra 2018, som er bandets seneste. 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den dag, den kommercielle poppunk døde

Billetter er i salg fra næste fredag den 6. december klokken 11.00. Grib dine eksemplarer via linket her.

Se musikvideoen til gruppens seneste single, "Teeth", herunder. 

ANNONCE