Nyhed

Drake tager pis på sit buhende festival-publikum

GAFFA.dk - alt om musik

Skuffede fans havde forventet at se Frank Ocean optræde i stedet for Drake

Denne weekend løb Tyler, The Creators Camp Flog Gnaw-festival af stablen i Los Angeles, og festlighederne skulle afrundes med en såkaldt "surprise-headliner". 

Inden det endelige navn blev afsløret, var der begyndt at cirkulere mange rygter om, at det var Frank Ocean, der skulle optræde. Da det var Drake, der dukkede op som den egentlige overraskelse, begyndte publikum efter kort tid at buhe ham af scenen og råbe: “Vi vil have Frank!”.


Nu har Drake taget de skuffede og buhende fans til genmæle ved at tage tykt pis på dem, da han i et nyt Instagram-opslag jokende skriver: 

“Plot-twist...har lige skrevet under på en 10-årig kontrakt med Camp Flog Gnaw-festivalen, beklager børn, vi kommer til at ses HVERT ENESTE ÅR, indtil I fylder 30.”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plot twist...just signed a 10 year residency at Camp Flog Gnaw sorry kids see you EVERY SINGLE YEAR till you are 30


Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Ligeledes er Tyler, The Creator kommet sin verdenskendte rapstjerne-ven til undsætning på Twitter, men indrømmer også, at Drake nok ikke matchede publikum-segmentet, hvor han skriver: “Jeg troede, at det ville være vildt at få en af planetens største fucking artister til en musikfestival. Men set i bakspejlet var det lidt tonedøvt med det publikum, der kommer. Nogle havde skabt et narrativ i deres hoveder og opførte sig som røvhuller, da det ikke viste sig at holde stik, og jeg fucker ikke med det.”


Herunder kan du se videoer fra festivalen, hvor Drake bliver buhet af scenen. 

ANNONCE