Nyhed

Kæmpe hyldestkoncert til Master Fatman bliver udskudt

GAFFA.dk – alt om musik

Oprindeligt skulle den afdøde og folkekære Master Fatman hyldes til en stort anlagt koncert i Royal Arena den 8. december i år, men hyldestkoncerten er nu udskudt til 2020 og rykket til DR Koncerthuset

Et stjernespækket line-up bestående af navne som Thomas Helmig, Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Medina og mange flere skulle have givet hyldestkoncert til afdøde Morten Lindberg, bedre kendt som Master Fatman, ved et stort anlagt show den 8. december i år. 

Men nu udmelder arrangørerne bag hyldestkoncerten, at showet bliver udskudt og flyttet til søndag den 29. marts 2020 i DR Koncerthusets koncertsal.


LÆS OGSÅ: Master Fatman er død

Den nye dato for hyldestkoncerten i marts markerer samtidig årsdagen for Master Fatmans alt for tidlige død den 26. marts i år.

– Vi har glædet os enormt til koncerten, som vi har arrangeret i kærlighedens navn for vores gode ven, "Tykke". Desværre har vi måttet sande, at december er en travl måned, og at juleræset satte en stopper for deltagelsen hos mange. Hensigten med denne hyldest er at sprede god karma og glæde til så mange som overhovedet muligt, og derfor har vi måtte tage den svære beslutning om at udskyde koncerten. Vi håber, at alle, der allerede har købt billet, i stedet har mulighed for og lyst til at møde op på den nye dato, fortæller Jacob Gurevitsch fra foreningen Master Fatmans Venner, der står bag koncerten.


Den udskudte hyldestkoncert byder også på ændringer i det oprindelige line-up, og nogle af disse er blevet erstattet med andre kunstnere. Det nye line-up er:

Thomas Helmig

Medina


Sanne Salomonsen

Lis Sørensen

Kasper Winding


Peter AG

Shaka Loveless

Michael Falch


TopGunn

Barbara Moleko

Erann DD


Thøger Dixgaard

Jokeren

Karl William


Dario Campeotto

Ibrahim Electric

The Kutimangoes (afro)


BliGlad

The Antonelli Orchestra

Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, der er nogle af navnene til hyldestkoncerten, fortæller om deres deltagelse:


– Det er vigtigt for os at komme og spille til Tykke Toner. Han var en god ven, og vi savner ham meget. Derfor har det været så let for os at sige ja tak til at være med. Det bliver en fantastisk aften.

Ud over ovennævnte artister kan publikum også tage del i fælles meditation med den spirituelle og clairvoyante Rikke Hertz, samt til tryllenumre med mystiske Mr. Mox, der er kendt fra flere tv-shows.

Værterne til hyldestkoncerten bliver Mikael Bertelsen og Simon Jul, der ligesom kunstnerne vil dele ud af kærligheden og nærværet.


TV 2 optager koncerten til senere udsendelse.

Billetsalget til den nye hyldestkoncert går i gang den 19. november og kan købes her.

ANNONCE