Nyhed

Carpool Karaoke: Kanye West tager James Corden under sine vinger

GAFFA.dk - alt om musik

Kanye og Corden er flyvende i denne specielle udgave af Airpool Karaoke

Kanye West, der i lørdags endelig krøb til korset og udgav det længe ventede album Jesus Is King, har nu medvirket i en lidt speciel udgave af James Cordens komiske musikserie Carpool Karaoke.

Denne gang hedder programmet nemlig Airpool Karaoke og foregår i luften, hvor Kanye har inviteret James Corden med på en flyvetur til Los Angeles sammen med hele sit Sunday Service-kor.


Hiphop-ikonet, der i længere tid har dyrket sin religiøse genfødsel, byder i løbet af flyveturen på Kanye-hits leveret med gospel-sang, men får også talt ud om problemerne med sit psykiske helbred og det mentale sammenbrud, der i 2016 fik ham på sporet af spiritualiteten.

Mens Corden begejstret betragter Kanye og hans kor fra det midterste flysæde, får Kanye blandt andet rappet hittet “Jesus Walks” fra 2014.

Den netop udgivne album Jesus Is King udkom i lørdags efter at være blevet udskudt flere gange. Vores anmelder var dog ikke helt overbevist af Guds rappende talerør og kvitterede for albummet med tre ud af seks stjerner.


LÆS OGSÅ: Vorherre bevares: Fra Trumptosse til Jesus freak

ANNONCE