Nyhed

Frank Hvam & Simon Kvamm byder på eksklusivt jubilæumsshow

GAFFA.dk - alt om musik

Hvam & Kvamm fejrer Bremen Teaters 10 års fødselsdag og byder på jubilæums-fest med store navne indenfor dansk musik og komik

Bremen Teater på Vesterbro holder 10-års jubilæumsfest den 27. november 2019. Frank Hvam og Simon Kvamm byder i den anledning på et eksklusivt show, hvor publikum kan opleve følgende navne på scenen: 

Peter Sommer


Medina

Mikael Simpson

Niels Hausgaard


Annika Aakjær

Jacob Taarnhøj

Nikolaj Stokholm


Frank Hvam og Simon Kvamm vil fungere som aftenens værter, der kan byde publikum på et show fyldt med comedy og fed musik til en aften, hvor de fejrer rejsekongen Simon Spies’ gamle teater: Bremen Teater.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Nephew spiller live på toppen af kunstmuseet Aros

De to garvede showmænd, Hvam & Kvamm, kunne også i 2013 invitere til fest på Bremen Teater med showet Hvam og Kvamm med Venner – en aften hvor vi osse selv har det sjovt, som de ligeledes optrådte med på Bremen i 2011.


Simon Kvamm og Frank Hvam er selv medejere af Bremen Teater og knyttede i sin tid nogle rørende ord til makkerparrets konstellation:

– Den mest tungtvejende grund til at arrangere en aften som denne er, at vores efternavne ligner hinanden så meget, som de gør.

Bremen Teater kan se tilbage på ti år med musik, comedy, scenekunst, prisfester, natklub og meget andet. Showet foregår på Bremen Teater i København, og showet starter klokken 19 den 27. november 2019.


ANNONCE