Nyhed

Trump tager tykt pis på Joe Biden – med Nickelback

GAFFA.dk - alt om musik

Midt i det politiske stormvejr i USA har Donald Trump gjort grin med Joe Biden og hans seneste kommentarer om Ukraine. 

Det berømte og berygtede band Nickelback kan bryste sig af, at stort set alle mennesker har et forhold til dem. Enten elsker man dem, eller også hader man dem. Især nummeret "Photograph" har været genstand for meget spot og spe og er et hyppigt brugt track, når internettet folder sine memes ud. Nu har Donald Trump set sit snit til at score nogle billige point og samtidigt stikke lidt til den tidligere vicepræsident under Obama og måske kommende præsidentkandidat, Joe Biden.

LÆS OGSÅ: A-ha-medlem kritiserer Trump efter "Take On Me"-lignende video

Det er en lidt speget sag, Trump er gået hovedkulds ind i. Den omhandler Ukraine, Joe Biden og Joe Bidens søn, Hunter Biden. Kritikken går på, at Joe Biden efter sigende skulle have presset Ukraine til at fyre en offentlig anklager, fordi han undersøgte et firma i Ukraine, som Hunter var ansat i. Du kan læse mere om den sag lige her. 

Trumps reaktion kommer efter Joe Bidens kommetarer om, at han aldrig har diskuteret ukrainske forretningsforbindelser med sin søn. Trump har tilsyneladende fundet et billede, der modbeviser netop dette, og han har fået redigeret billedet ind i et meget genkendeligt klip fra musikvideoen til Nickelbacks "Photograph". Se opslaget her.

Artiklen fortsætter under opslaget.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOOK AT THIS PHOTOGRAPH!

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

I skrivende stund har Nickelback ikke reageret på den lidt bizarre provokation fra præsident Trump.

ANNONCE