Nyhed

AV AV AV giver koncert med symfoniorkester

GAFFA.dk - alt om musik

Den 25. januar 2020 spiller AV AV AV koncert med symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Publikum i Konservatoriets Koncertsal kan glæde sig til et potpourri af effektmaskiner, samplede brudstykker og ikke mindst strygere og klassiske toner. Seancen har rødder i projektet 60 Minutes, hvor Copenhagen Phil har sat sig for at blande klassisk musik med den mere moderne af slagsen. Alt dette i et forsøg på at gøre den klassiske musikgenre en anelse mere tilgængeligt for nutidens musikfans. Tidligere har Copenhagen Phil vakt projektet til live med bands som Mew, When Saints Go Machine og Efterklang.

LÆS OGSÅ: VIDEO: AV AV AV annoncerer debutalbum med hårdtslående single


Vi har lige siden vi startede haft den her drøm, så for os er det kæmpestort. Det bliver en anderledes oplevelse. Elektroniske klange møder organiske flader i en lang symfonisk udvikling med svæveture og frie fald, men med en bund af vores lyd, fortæller Anders Dixen fra AV AV AV.

Min opgave er at give plads til orkestrets finesselag, alt imens jeg udfolder og udfordrer AV AV AV harmonisk og melodisk. Vi skal finde de fede overlap mellem bandets elektroniske lag og symfoniorkesterets mangefacetterede klangverden. Alt sammen med et fælles mål om at skabe en filmisk symfonisk storform, siger komponist Christian Balvig fra Copenhagen Phil.

Arrangementet løber altså af stablen den 25. januar 2020, og billetter kan købes HER.


ANNONCE