Nyhed

Bon Jovi løfter sløret for kommende, socialt bevidst album

GAFFA.dk – alt om musik

Jon Bon Jovi går i nyt interview i dybden med Bon Jovis kommende album, der beskrives som “en rigtig holdningsplade”

Bon Jovis frontmand løftede i august sløret for bandets kommende album, der har fået titlen 2020 og efter planen udkommer næste år. I et nyt interview med Extra har rock-forsangeren uddybet den kommende plade, der på trods af hentydningerne til den amerikanske valgkamp ifølge Jon Bon Jovi selv “ikke bliver politisk”.

“Albummet hedder 2020. Det er en rigtig holdningsplade. Den er ikke politisk, men meget socialt bevidst, du ved, bare bevidsthed omkring de mange ting, der foregår rundt om i verden lige nu. Om det så er miljøet eller politik, der er bare en masse ting, der kræver vores opmærksomhed lige nu,” forklarer Jon Bon Jovi.


“Amazonas er i brand, og vi drukner i orkaner, og folk er nødt til at stå sammen. I sidste ende er vi er alle i det her sammen,” fortsætter Bon Jovi-forsangeren.

LÆS OGSÅ: Bon Jovi gendannet til Rock and Roll Hall of Fame

Bon Jovis sidste album var This House Is Not For Sale, der udkom i 2016, og for første gang medvirkede bandets nye guitarist Phil X, der tog over for Richie Sambora, der forlod bandet i 2013. 


"This House Is Not For Sale handlede om personlige sager, og nu er det lagt bag os. Nu har jeg en klar vision fremadrettet. Jeg er glad for det. Det er en anderledes plade," udtalte 57-årige Jon Bon Jovi i sidste uge under en koncert.

Bandet har været på turnéen This House Is Not For Sale Tour siden februar 2017, og touren når sin afslutning i næste måned.

Bon Jovi har til dato udgivet 14 studiealbum og er et af de bedst sælgende bands nogensinde. Det amerikanske rockband har solgt mere end 130 millioner plader på verdensplan siden deres debutudgivelse i 1984.


ANNONCE