Nyhed

Klumben og Raske Penge udgiver fælles album

GAFFA.dk – alt om musik

Klumben og Raske Penge har både turneret og udgivet singler sammen, og nu går de endelig sammen på et album, Livet, som udkommer den 25. oktober. Samtidig offentliggør de fire koncerter. 

To garvede mænd inden for reggae-genren kan man i den grad sige om Klumben og Raske Penge, der siden begyndelsen af dette årti har domineret den danske scene for dub, dancehall og alt, der lugter af djævlens salat. Den 25. oktober er datoen, hvor de to udgiver albummet Livet. En plade, der rummer 12 numre, som de har lavet i fællesskab med TopGunn som producer. Og både han og Eagger (bedre kendt fra Bikstok) kan høres give et vers på pladen.    

– Det er en reggaeplade. Ikke et eller andet, der er smart og oppe i tiden. Bare en god plade i den genre, vi elsker og som har ført os sammen og ud i verden, siger Klumben.


De fleste kan huske Klumben og Raske Penges landeplage "Faxe Kondi" fra 2012, hvor duoen introducerede den gennemsnitlige dansker for en rygers favoritsodavand. Livet har en tilblivelseshistorie, der kan kaldes en smule mere eftertænksom. – Livet er blevet skrevet og indspillet over fem år. Så sangene rummer historier, følelser og tanker fra flere perioder af vores liv. Vi har lavet sange efterhånden, som der var noget at sige, siger Raske Penge. 

Billetter til koncerterne kan købes på spillestedernes hjemmesider. 

Den 16. november
Atlas, Aarhus


Den 22. november
Studenterhuset, Aalborg

Den 23. november
Gimle, Roskilde

Den 29. november
Hotel Cecil, København


ANNONCE