Nyhed

Trentemøller udgiver ny sang og video fra kommende album

GAFFA.dk - alt om musik

Den danske electronica-konge har allieret sig med Warpaint-bassisten Jennylee på seneste single fra Trentemøllers kommende plade Obverse

Anders Trentemøller Andersen har udgivet singlen “Try A Little” sammen med Jennylee fra det amerikanske indie-rockband Warpaint. “Try A Little” udkommer også med en musikvideo, og singlen er det sidste udspil før Trentemøllers nyeste album Obverse udkommer den 27. september.

– Det har altid været ekstremt udfordrende at komme på vokaler til musik, der ikke er mit eget, men af en eller anden årsag sker det hver gang ret ubesværet sammen med Anders, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med igen, fortæller Jennylee, der i 2017 sang på Trentemøller-singlen "Hands Down".


LÆS OGSÅ: Æterisk harmonisk drømmekoncert

“Try A Little” handler om, hvordan ensidig kærlighed føles, når vi ser os selv spejlet i partneren, som er gået på kompromis i forholdet, og som ikke kan gengælde de varme følelser umiddelbart og ægte.

Trentemøller selv deler det personlige forhold til den nye single: 


– Denne sang er meget vigtig for mig. Den fortæller sandheden om noget af det, som er sværest at indrømme over for sig selv. Det er en hudløs sang om nærvær, et råb om hjælp. Du ved... show up! Please!

Warpaints Jennylee optræder selv i “Try A Little”-musikvideoen, der er instrueret af den eksperimentelle filmskaber og Emmy-nominerede animator Thomas McMahan. 

Sangen er tredje single fra Trentemøllers kommende album, Obverse og er opfølgeren til “In The Garden”, der blev udgivet i sommer.


Tracklisten til Obverse:

  1. / A1. Cold Comfort (feat. Rachel Goswell of Slowdive) 02. / A2. Church Of Trees
  2. / B1. In The Garden (feat. Lina Tullgren)
  3. / B2. Foggy Figures
  4. / B3. Blue September (feat. Lisbet Fritze)
  5. / C1. Trnt
  6. / C2. One Last Kiss To Remember (feat. Lisbet Fritze) 08. / D1. Sleeper
  7. / D2. Try A Little (feat. jennylee of Warpaint)
  8. / D3. Giants
ANNONCE