Nyhed

VIDEO: Lana Del Rey og Adam Cohen i Leonard Cohen-hyldestduet

GAFFA.dk – alt om musik

"Det er bestemt ikke nogen tilfældighed, at lige netop vi to er her i aften. Vi tænkte, at vi sammen ville spille "Chelsea Hotel"."

Da Lana Del Reys Norman Fucking Rockwell-tour havde sin første spilledag i lørdags, var det med Adam Cohen på scenen til et fælles cover af faren, Leonard Cohens, "Chelsea Hotel #2". Datoen for turneens start, og hvad der ville have være Leonard Cohens 85 års-fødselsdag faldt nemlig sammen, og for at hylde den afdøde musiker var sønnen Adam Cohen inviteret på scenen til et rørende og minimalistisk cover af farens sang "Chelsea Hotel #2".

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey er stærkt tilbage på triumferende sekser


Sangen er fra Leonard Cohens 1974-album New Skin for the Old Ceremony. Lana Del Rey har før sunget sammen med Adam Cohen til en hyldestkoncert for legenden med den genkendelige dybe røst, hvor også Sting, Courtney Love og Elvis Costello gav deres versioner af "Hallelujah"-sangerens store bagkatalog.

I videoen, optaget ved lørdagens koncert, kan Lana Del Rey ses kigge genert på Adam Cohen, der giver et lettere forelsket blik tilbage, hvorefter de to hylder Leonard Cohen med en smuk udgave af "Chelsea Hotel #2". Leonard Cohen døde i 2016 som 82-årig, med en karriere, der spænder over seks årtier og 14 album. 

ANNONCE