Nyhed

Cremen af dansk pop udgiver corona-sammenholdssang

GAFFA.dk – alt om musik

Med ønsket om at lave en ”fællesskabende sang” udgiver P3 nu ”Tættere End Vi Tror”, der sætter tekst og musik på corona-situationen i Danmark. Hør den nederst.

En håndfuld af Danmarks største musikere er forenet på behørig vis: Både Don Stefano, Jada, Christopher, Lukas Graham, Clara, Mads Langer, Tessa og Benjamin Hav giver alle sit besyv med på ”Tættere end Vi Tror”.

Imens teksten er skrevet af Karl William, Mads Langer, Tessa, Clara, Don Stefano og Jesper Livid, er sangen produceret og komponeret af Hennedub.


P3s lyttere har selv kunne følge med i skabelsen af sangen, når Pelle Peter Jencel hver eftermiddag har sendt live-radio fra sin lejlighed.

– Da nedlukningen af Danmark, og dermed også DR, begyndte, foreslog Pelle Peter (radiovært, red.) som noget af det første, at P3 skulle være afsender på en fælleskabende sang med en række store P3-kunstnere, der kunne sætte ord, musik og følelser på den situation og hverdag, Danmark – og for den sags skyld hele verden – står i, med fokus på håbet og troen på, at alt bliver godt igen på den anden side, forklarer P3s musikchef Mathias Buch og kalder sangen for ”Et positivt aftryk i en svær tid”.

Sangen havde premiere på P3 i fredags og er i dag udkommet på alle streamingtjenester.


De medvirkende kunstnere har – uden DR's indblanding – valgt at donere deres indtægter for ”Tættere End Vi Tror” til UNICEFs arbejde med børn og unge under corona-krisen.

LÆS OGSÅ: FOTOREPORTAGE: Mads Langer åbnede Danmarks første drive in-koncertsted


ANNONCE