Nyhed

Danske rappere connecter på tværs af isolationen

GAFFA.dk – alt om musik

Vi behøver ikke at glemme hinanden og fællesskabet, bare fordi vi ikke må feste og hænge ud, lyder budskabet fra Run For Cover

Denne periode med isolation og lockdown rammer selvfølgelig også musikere og specialbutikker. Ikke bare økonomisk, men man kan også synke ned i en døs af inaktivitet og dårligt humør, når kalenderen står tom og alle ens jobs er aflyst. Det fornemmede hiphop-butikken Run For Cover og gik i tænkeboks. Ud over at aktivere både rapperne og kunderne, så savnede de også den connection, der før var i dagligdagen i miljøet.

Så de greb chancen for at lave en slags fortsættelse af deres første udgivelse, 24 Karat fra 2002. Resultatet er en lp, hvor 18 rappere, der er tilknyttet butikken eller dens label rapper ind over to beats. Alle teksterne forholder sig til situationen og bliver smidt køligt eller vredt indover storbybeats’ne og den noget mørke stemning.


Dj Swab og IngrediJens har hver produceret et beat, som er blevet sendt ud til en række af Danmarks stærkeste freestyle- og undergrundsrappere, der hver har sendt et vers tilbage. Blandt andre Mund de Carlo, Ham Den Lange, Supardejen og AkaPelle.

Det er der kommet en lp ud af, som kun kan fås ved forudbestilling. Udgivelsen bliver på den måde endnu mere tydeligt forbundet til denne tid. Der bliver simpelthen kun lavet det antal, der bliver bestilt, så hvis det er noget, du overvejer, så skal du ikke tænke for længe.

Bestil albummet her


 

ANNONCE