Nyhed

Danske musikere nyfortolker Lucy Love-album

GAFFA.dk - alt om musik

Det er albummet Hammerhead, der bliver udgivet i en nyfortolket version

Lucy Love overdrager sit fjerde album Hammerhead fra 2020 til en række andre
kunstnere, der skal give deres egne vokale fortolkninger af albummets sange. Den nyfortolkede version af pladen får titlen Hammerhead Revox og udkommer den 19. november. 

Det er i alt otte musikere, der hver har fået lov til at vælge et nummer fra albummet, som de således må omforme, som de ønsker. Det er blandt andre Clemens, Piskeringen (Kaka & Pharfar) og KH Marie, som skyder nye fortolkninger i projektet. Se det fulde line up og tracklisten nederst i artiklen.


I en pressemeddelelse understreger Lucy Love, at kunstnerne har fået helt frie rammer. De må inddrage andre vokalister, sample originalvokalen, lave et cover, lave et remake. De må med andre ord gøre lige det, de føler for.

Lucy Love, der består af Lucy Siame på vokal og sangskrivning samt Yo Akim på produktion, fortæller også om projektet i pressemeddelelsen og forklarer titlen på den nyfortolkede plade.

”Ordet “Revox” er et spil på ordet “Remix” og står for “revocalization”. Vi havde et ønske om at undersøge, hvad der sker, når man overdrager et værk og lægger den over i andre artisters hænder. Vokalen er ofte det, man identificerer en artist på, den genkendelige stemme, som man er vant til at høre i en bestemt kontekst. Når vokalen bliver fjernet og erstattet, hvad sker der så med nummeret? Hvad sker der med musikkens identitet?”


Den originale Hammerhead-plade fra 2020 fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder og kaldte det "maksimalistisk grime fra grimme b-film". GAFFAs anmelder skrev også, at "Hammerhead er et bæst af en anden verden på både tilsigtet og utilsigtet facon med inspirationskilder i smagløs kulthorror og sci-fi og en fandenivoldsk tilgang, der bryder flere af de forventninger, man måtte have til rammerne sat med singlen '9 Bars'".

Hammerhead Revox trackliste:
Brandvarm ft. Piskeringen
Tame Impala Revox ft. Kh Marie
Dat Boy ft. USO
OCD - Dj Noize 
9 Bars Revox ft. Clemens
All Made Of Something Revox ft. Ravi Kuma
One Of These Days ft. ft. K-Phax
OCD ft. Mund de Carlo

LÆS OGSÅ: LUCY LOVE: Mit soundtrack til livet

Mens du venter på den nye udgave af Hammerhead, kan du passende give originalpladen et genhør: 

ANNONCE