Nyhed

FÆLLESSANG PÅ DR1: Med Søren Huss, Teitur, Pernille Rosendahl m.fl.

GAFFA.dk – alt om musik

Mere end en million danskere sang og så med, da DR1 sendte Fællessang – hver for sig sidste fredag. Nu er kanalen klar med en ny håndfuld danske musikere til at agere korledere i aften.

Når Fællessang – hver for sig løber hen over skærmen klokken 20.00, kan du igen få smurt stemmebåndet; nu med optrædener fra Søren Huss, Teitur, Pernille Rosendahl, Michael Falch, Dodo & The Dodos, Rasmus Dissing og Dafne.

Endnu en gang vil Mads Steffensen og Phillip Faber stå i spidsen for programmet, der også er fastlagt til næste fredag, den 10. april.   

LÆS OGSÅ: Fællessang er det nye sort – DR1 fortsætter succes

DR har valgt at forlænge seersuccessen efter statsminister Mette Frederiksens udmelding om, at vi for alt i verden fortsat skal holde fast i de gode dyder om at holde os adskilt, blive hjemme og holde afstand, når vi absolut skal ud.

– Det, at vi som danskere er i stand til at udvise samfundssind og tage ansvar for flere og andre end os selv, bliver afspejlet meget tydeligt, når vi samles om fællessangen og den danske sangskat, udtaler Phillip Faber, vært og chef for DR Pigekoret.

– At føle sig lille i forhold til noget, der er meget større end én selv, er den bedste følelse, jeg kender, og den er en underliggende drivkraft i alt mit arbejde med sang og musik. Så det glæder mig virkelig, at vi med DR1s fællessangsprogrammer når ud til så store dele af befolkningen i denne tid, siger han.

I sidste uge var det blandt andre Lars Lilholt, Katinka, Birthe Kjær og Hush, der hjalp danskerne igennem landets største korlektion.

ANNONCE