Nyhed

Kashmir-koncerter skudt til 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Bandets koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena er blevet skubbet til engang i 2021.

År 2020 skulle have været bandets comeback-år, men efter statsministerens pressemøde mandag må Kashmir og Kashmir-fans væbne sig med tålmodighed.

I dagene mellem 28-30. maj var det oprindeligt planlagt, at Kashmir skulle have spillet henholdsvis en dag i Jyske Bank Boxen og to dage i Royal Arena. Alle tre koncerter er nu udskudt, men datoerne for den fremtidige afvikling ligger endnu ikke fast, ud over at det først bliver i 2021.


Kashmir sætter nogle ord på den seneste udvikling:

– I de seneste måneder har vi alle fire været fyldt med glæde og spænding, og den helt rigtige mængde frygt, bare ved tanken om at skulle stå foran jer alle sammen og gøre det, vi er bedst til. Og nu… de antiklimatiske følelser er altoverskyggende! Vi vender tilbage i 2021 stærkere end nogensinde!

LÆS OGSÅ: #StøtEnMusiker: Sådan hjælper du de danske artister igennem corona-krisen


Koncertarrangøren Down the Drain Concerts arbejder hårdt på at finde nye datoer for de givne koncerter, og de kontakter alle billetkøbere, når de har nye informationer. I første omgang gælder det, at hvis du er indehaver af en billet, vil denne også være gyldig i forbindelse med den nye dato.

Du opfordres til ikke at kontakte billetudbyderen Ticketmaster, men i stedet at væbne dig med tålmodighed – de kontakter dig. På deres informationsside, kan du eventuelt finde svar på nogle af dine usikkerheder – siden finder du lige her.

Kashmir skulle også have spillet på årets NorthSide og Tinderbox-festivaler, men begge disse festivaler er også aflyst. Om Kashmir kan opleves på de pågældende festivaler næste år, er endnu uvist, men det må da betragtes som oplagt.


LÆS OGSÅ: NorthSide og Tinderbox melder ud om aflysninger

ANNONCE