Nyhed

Psyched Up Janis-Jakob tager på bustur i det danske – sælger lp'er undervejs

GAFFA.dk – alt om musik

NB: Vi skrev fejlagtigt, at Sune Wagner også var med på busturen, men han er blevet hjemme i Californien (der er jo også flyveforbud), vi beklager fejlen

Musiknørdernes Hjem-IS-bil er blevet til virkelighed: I weekenden hopper Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis på bussen og ringer med klokken i Aalborg, Aarhus, Odense og København for at sælge plader.

Der var lagt op til rockkoncerter med manér, når Psyched Up Janis, Dizzy Mizz Lizzy og Bersærk i weekenden skulle have indtaget Royal Arena og Ceres Arena. Men selvom koncerterne er blevet udskudt til november, så har Psyched Up Janis alias Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen besluttet, at de danske fans ikke skal gå helt tomhændede igennem weekenden.


Jakob Jørgensen fra den grungede punk-rock-duo vil nemlig køre rundt til Danmarks fire største byer for at sælge det nye vinyloptryk af deres bagkatalog. Det er kun debutalbummet Swell (1994), der tidligere har været tilgængelig som lp, og dette er derfor den første mulighed for at få fingrene i Beats Me (1997), Enter the Super Peppermint Lounge (1998), livealbummet The Quiet Album (1999) og sjældenheds- og demo-opsamlingen Hi-fi Low Life (1999) på vinyl.

Jakob Jørgensens plan ser således ud:

Lørdag den 18. april 2020:

Aalborg, Studenterhuset klokken 12.15.


Aarhus, VoxHall/Atlas klokken 15.00.

Odense, Posten klokken 18.00.

Søndag den 19. april 2020:


København, Café Depanneur klokken 11.00-14.00 (Griffensfeldsgade 17, Nørrebro)

Jakob Jørgensen gør opmærksom på, at man på grund af regeringens forsamlingsforbud bedes holde mindst to meters afstand i køen, og salget foregår udenfor. Og han skal nok medbringe håndsprit.

Du kan forudbestille albummerne ved at skrive en besked til Psyched Up Janis’ Facebookside.


”De resterende lp'er kommer ud i forskelige pladebutikker på et tidspunkt. Hvis der bliver udsolgt, skynder vi os at bestille flere!” garanterer duoen.

Priserne for de tre studiealbum ligger på 190 kroner per styk, imens livealbummet The Quiet Album (1999) og sjældenheds- og demo-opsamlingen Hi-fi Low Life (1999) begge koster 260 kroner, da der er tale om dobbeltalbum.

Da Jakob Jørgensen efter eget udsagn "ikke kan fedte for meget rundt med lp'erne", har han valgt, at man kan bestille følgende:
 
A) Alle 5 lp'er 1000,-
B) De 3 studealbums 550,-
C) De 2 dobbelt-albums 500,-
 
Dog kan man bestille Swell og Beats Me særskilt, dvs. enten helt alene eller sammen med pakke A), B) eller C) 

Studiealbummerne er remastered i Abbey Road Studios af den Grammy-vindende lydtekniker Sean Magee (The Beatles, Deep Purple, Sex Pistols, Tina Turner og flere). Han fik gode råd og assistance af bandets gamle ven Craig Leon, som i sin tid var producer på alle tre studiealbum og tidligere har arbejdet med Ramones, Blondie, Suicide, Talking Heads med flere.


LÆS OGSÅ: Psyched Up Randers: Helt tæt på Sune, Jakob og kærkomne Kajsa

Weekendens koncerter med Psyched Up Janis, Dizzy Mizz Lizzy og Bersærk er blevet udskudt til den 7. november i Royal Arena og den 21. november i Ceres Arena. Desuden giver de tre bands også koncert i Jyske Bank Arena i Odense den 20. november og i Aalborghallen den 11. december.

Du kan købe billetter lige her.


ANNONCE