Nyhed

Deftones udgiver nyt, eksperimenterende album – hør single

GAFFA.dk - alt om musik

Det alternative metalband deler ny sang fra deres kommende album Ohms

Deftones fra Californien er endelig tilbage med nye toner. Den første single er allerede udkommet, imens resten af albummet, der er lavet i samarbejde med producer og tekniker Terry Dates, bliver at høre den 25. september 2020.

Deres nyeste skud på stammen Ohms er metalbandets første nye album siden 2016, hvor de udgav lp’en Gore, som samme år havnede på GAFFA’s top 20 over årets bedste udenlandske album. Siden har bandet afholdt deres anden udgave af Dia de los Deftones-musikfestivalen i San Diego, hvor de foruden sange fra Gore også spillede frontfiguren Chino Morenos solonummer fra 2018: ”Brief Exchange”.


Det populære rockband fra 1988 er særlig kendt for deres alternative, eksperimenterende lyd, og Ohms, som bliver Deftones niende album er ingen undtagelse. Selv siger Chino Moreno i et interview med Kerrang, at denne gang bliver særlig interessant, og at der på nogle numre blandt andet er eksperimenteret med lyde fra måger:

”De er på en måde lidt uhyggelige. Don Henleys "Boys of Summer" har det her lille stykke, hvor du hører måger, og det giver mig altid en følelse af uhygge,” siger Chino Moreno til Kerrang om de skrigende fugle, der nu også bliver at høre på albummet.

Hør den første single, titelnummeret ”Ohms” herunder.


Ohms:

01 Genesis
02 Ceremony
03 Urantia
04 Error
05 The Spell of Mathematics
06 Pompeji
07 This Link Is Dead
08 Radiant City
09 Headless
10 Ohms

LÆS OGSÅ: Deftones Gore Rock a la Sacramento

ANNONCE