Nyhed

Green Day til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Spiller i Forum i juni

Green Day skulle have givet koncert på årets NorthSide, men det blev som bekendt desværre ikke noget, da festivalen blev aflyst grundet forbuddet mod store forsamlinger. Nu har de netop annonceret en koncert i Forum i København 6. juni 2021.

Dermed kan vi nok ikke forvente at se dem på NorthSide næste år, da store bands yderst sjældent spiller festivalkoncerter og indendørs shows i samme land i samme periode for at bevare eksklusiviteten omkring de enkelte koncerter.

Gruppen blev dannet i 1986 i Berkeley, Californien og er et af verdens helt store rockbands med mere end 70 millioner solgte album på verdensplan og mere end 10 milliarder samlede streams. Deres gennembrudsalbum Dookie fra 1994 med hits som "Longview", "Basket Case" og "When I Come Around" har alene solgt mere end 10 millioner eksemplarer.

Efter nogle lidt mere magre år i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 00'erne fik bandet et massivt comeback med det George Bush-kritiske album American Idiot fra 2004. Udgivelsen toppede hitlister verden over og har solgt mere end 16 millioner eksemplarer.

Green Day er aktuelle med deres 13. album, Father of All..., også kendt som Father of All Motherfuckers, som udkom i februar. Bandet har ikke spillet i Danmark siden 2013, hvor de optrådte på Refshaleøen.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Green Day ser igennem verdens bullshit

Billetsalget starter 28. august klokken 10 på Ticketmaster.

Se musikvideoen til titelnummeret fra Father of All...:

ANNONCE