Nyhed

Lars Ulrich: "Jeg ville intet ændre på Lulu-albummet"

GAFFA.dk – alt om musik

En berigende oplevelse at arbejde med Lou Reed

Metallica er netop blevet interviewet af radiolegenden Howard Stern på kanalen SiriusXM, og her blev de blandt andet udspurgt om deres forhold til 2011-albummet Lulu, som de indspillede med nu afdøde Lou Reed.

Albummet fik i sin tid overvejende dårlige anmeldelser, og ifølge Lou Reed modtog han dødstrusler fra vrede Metallica-fans i forbindelse med udgivelsen.

LÆS OGSÅ: Lou Reed: Metallica-fans vil skyde mig

Metallica er dog selv godt tilfredse med albummet. De fortalte Howard Stern, at det var en berigende oplevelse at arbejde med Reed, og Lars Ulrich tilføjede, at han "ikke ville ændre noget som helst" på albummet (citeret af NME).

GAFFA var i sin tid et af de få medier, der var begejstrede for albummet. Vor anmelder Espen Strunk tildelte det fem stjerner – læs anmeldelsen her.

Metallica udgiver 28. august livealbummet S&M2 indspillet med San Francisco Symphony Orchestra.

LÆS OGSÅ: Lars Ulrich forsvarer St. Anger-pladen: "På tidspunktet var det rigtigt"

Dagen efter, altså den 29. august, vil de give en nyindspillet, pre-filmet koncert, som vil blive streamet til en lang række drive-in-biografer i USA. Altså en slags blanding af drive-in-koncert og drive-in-film.

"Koncerten" bliver gruppens første siden september 2019. De måtte siden aflyse en turné til Australien og New Zealand, da sanger James Hetfield skulle i rehab for alkoholmisbrug, og bagefter satte corona-pandemien en stopper for deres koncertvirksomhed.

LÆS OGSÅ: The Black Album af Metallica er igen på Billboard – har nu været der i 580 uger

Hør albummet Lulu:

ANNONCE