Nyhed

Se Dave Grohl i virtuel trommeduel med 10-årig

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg håber, du nyder min version af 'Everlong' af Foo Fighters"

Den kun 10-årige trommeslager Nadia Bushell er gået viralt med sine imponerende udgaver af sange af blandt andre Metallica og Rage Against the Machine. Nu har hun opfordret Dave Grohl fra Foo Fighters til trommeduel, og han har takket ja.

I en ny video siger den unge trommeslager: "Dave Grohl, jeg udfordrer dig til en trommeduel. Jeg håber, du nyder min version af 'Everlong' af Foo Fighters."


I en video på Twitter skriver Grohl: "Udfordringen er modtaget. Jeg har ikke spillet disse sange i laaang tid ... tak for invitationen. Dit træk!!! Din ven i rock, Dave". Han takker desuden sin datter Harper for at låne ham sit trommesæt.

I videoen siger Grohl: "Jeg har ikke spillet den sang, siden jeg indspillede den i 1997. Vores trommeslager Taylor Hawkins spiller 'Everlong' for os hver eneste aften. Men Nandi, i den seneste uge har jeg fået mindst 100 sms'er fra folk over hele verden, der skriver: 'Denne pige udfordrer dig til en trommeduel, hvad vil du gøre?'"

Han tilføjer: "Jeg har set dine videoer, jeg har set dig i tv. Du er en utrolig trommeslager. Jeg er virkelig beæret over, at du har valgt nogle af mine sange til dine videoer, og du spiller dem perfekt."


Grohl slutter sin video med denne udfordring: "Prøv at spille Them Crooked Vultures' "Dead End Friends". Nu er bolden på din banehalvdel".

Them Crooked Vultures er supergruppen bestående af Dave Grohl på trommer, Josh Homme fra Queens of the Stone Age på sang og guitar og John Paul Jones fra Led Zeppelin på bas. Bandet har indtil videre kun udgivet et enkelt, selvbetitlet album tilbage i 2009 og har ikke været aktivt siden 2010.

LÆS OGSÅ: VIDEO: 10-årigt geni spiller udfordrende Rush-klassiker


Se de to videoer nedenfor.

ANNONCE