Nyhed

Tønder Festival annoncerer ekstra støttekoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Billetterne til støttekoncerten for Tønder Festival, hvor man blandt andet kan opleve Jacob Dinesen, Niels Hausgaard og Rikke Thomsen, blev i sidste uge revet væk på bare ti minutter. Men nu får flere muligheden, for Tønder Festival annoncerer i dag en ekstra koncert.

Publikum kan se frem til en ekstra støttekoncert for Tønder Festival, på grund af en enorm opbakning. Ti minutter tog det kun, før koncerten kunne melde udsolgt. Og den overvældende interesse og opbakning har nu fået arrangørerne og kunstnerne til at tilbyde en ekstra støttekoncert. Den finder sted samme dag og samme sted kl. 14.00.


Til den nye eftermiddagskoncert kan man opleve folkeejet Niels Hausgaard, singer-songwriter-veteranen Signe Svendsen, rocksangeren Jacob Dinesen og den lokale folk-gruppe Mallemuk. De fire kunstnere er også at finde på scenen til aftenens udsolgte koncert, som desuden byder på det sønderjyske stjernefrø Rikke Thomsen.

På grund af et begrænset antal siddepladser, som følge af corona-retningslinjerne, har arrangørerne desuden besluttet at livestreame koncerten om aftenen, som man kan købe sig adgang til for en hund.

Initiativtager bag koncerten er en lokal lydmand ved navn Ulrik Tjørnelund Bossen. Han kontaktede en række musikere, hvoraf flere er mere eller mindre faste gengangere på Tønder Festival. De takkede alle straks ja.

Administrerende direktør for Tønder Festival, Kirstine Uhrbrand, sætter ord på den store opbakning, festivalen er blevet mødt af:

– Det er overvældende med den store interesse, og vi vil gerne endnu engang bringe en kæmpestor tak til initiativtagere, musikere, frivillige og publikum for opbakningen, siger hun. 

Billetter til ekstrakoncert og livestream-adgang sælges fra mandag 17. august kl. 10 og kan købes her.

ANNONCE