Nyhed

Den danske streamingtjeneste Moodagent åbner i udlandet

GAFFA.dk – alt om musik

Først Tyskland, før turen går videre til Indien og Australien

"First we take Manhattan, then we take Berlin," synger Leonard Cohen i sin berømte sang – et nummer, der er at finde på den danske streamingtjeneste Moodagent. En tjeneste, som så dagens lys for et år siden, og som nu udvider i udlandet – dog i en lidt anden rækkefølge end hos Cohen, for her begynder man med Berlin, og resten af Tyskland. Faktisk er man allerede i gang, for Moodagent åbnede i Tyskland den 3. december. Snart følger Indien og Australien.

"Tyskland er et ekstremt spændende marked, når det kommer til musikstreaming, da de i stigende grad er begyndt at tage den digitale verden til sig og har slået ørerne ud for nye lyttevaner. Derfor begynder vi i Tyskland, og inden for de næste par år er planen at lancere i mere end 25 lande. For alle lande tror vi på, at musikken bør være 100 procent lokalrelevant, og at vi kan give den enkelte bruger en meget personlig musikoplevelse. Netop i den henseende har vi en unik position på markedet med vores teknologi, der giver brugerne magten til at finde den helt rigtige musik ud fra deres egne præferencer,” siger Mickey Lund, Executive Vice President og CVO hos Moodagent i en pressemeddelelse.


Mens andre streamingtjenester tilbyder personlige anbefalinger, som ofte er baseret på tidligere lytning, redaktionelle anbefalinger og nye udgivelser, er Moodagents tilgang anderledes. For den underliggende teknologi analyserer både de enkelte tracks’ elementer og lytterens musiksmag, og kombinationen af analyserne resulterer ifølge Moodagent i "unikke interaktive playlister og anbefalinger". Resultatet er ifølge Moodagent "en langt mere personlig musikoplevelse og mulighed for at opdage eller genopdage musik, der kan stamme fra både aktuelle hitlister og artisternes bagkatalog."

Moodagent producerer også livesessions og podcasts, var medproducent på det nyligt afholdte Danish Music Awards og samarbejer med den nye danske sangskriveruddannelse Danish Songwriting Academy.

LÆS OGSÅ: Danish Music Awards: Og vinderne er…


 

ANNONCE