Nyhed

Liberty drager på forårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Mattias Kolstrup kan opleves rundt om i landet til april og maj

Liberty alias den tidligere Dúné-sanger Mattias Kolstrup drager på turné i foråret 2021.

Dúné gik hver til sit i 2018 efter mere end 15 år sammen. På det tidspunkt var medlemmerne kun omkring 30 år, da de fandt sammen i hjembyen Skive allerede i starten af deres teenageår.


Den 20. maj udgav Liberty så sine første to solosingler, dobbeltsinglen "Closure"/"Viva La Illusion", der en måned efter blev fulgt op af debutalbummet Haven’t Felt This Great Since 1988 med henvisning til sangerens fødeår. I efteråret udgav han en ny single, "Turning Back Time" og tog på en velbesøgt turné, der nu bliver fulgt op af endnu en tour til foråret.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det er officielt – rockstjernen er tilbage

Liberty er inspireret af 70’ernes rock, af sen-70'ernes punk og lyden af 00’ernes indierock og -pop. Debutalbummet er produceret af de særdeles erfarne tvillinger Frederik og Fridolin Nordsø (The William Blakes, The Mountains, Christopher og mange, mange flere) samt det unge producertalent Arto Eriksen, og det fik fine anmeldelser, blandt andet i GAFFA.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Stilskift og nyvunden frihed på solodebut

Hvor Dúné udgav deres plader på først det mellemstore indie-selskab Iceberg, siden multinationale Universal, udsender Liberty sin musik på sit eget selskab, Fickle Binge Records.

Liberty kan opleves her:


29. april: Tobakken, Esbjerg

1. maj: Vershuset, Næstved

13. maj: Turbinen, Randers


14. maj: Magasinet, Odense

15. maj: Store Vega, København

Billetter kan købes her


Varm op med Libertys seneste single, "Turning Back Time:"

ANNONCE